Мила Роберт с разтърсващи откровения: Алкохолът ми е слабост (ВИДЕО)


Мила Роберт с разтърсващи откровения: Алкохолът ми е слабост (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Младата звезда на музикалната сцена Мила Роберт даде откровено интервю в типичния си непринуден стил за предаването "Събуди се" по NOVA.

"Аз съм страна и различна, водя свой път с любовта и Бога. На моменти това ме обезкуражава. Питам се защо не заминах, защо не избягах", сподели пред Мон Дьо дъщерята на Ваня Щерева.

Вижте още: Заключиха Евгени Минчев в столичното Първо РУ

"Това питане и лутане може би идва от пускането на първия ми албум, с дистрибутора. Тогава един човек ми каза: "Ти не си Гери - Никол, ти не си Тита, ти не си никой". И тогава осъзнах, че аз не съм това, което се търси", каза Роберт.

Певицата сподели още и за тъгата, която носи от детските си години.

"Имах много приятно детство и в същото време малко объркващо, дете съм на разведени родители. Останала ми е една тъга от това и ми е трудно да повярвам в любовта между двама хора. Не съм ядосана на родителите си, а тъжна, тази дъга си стана като мотив на живота ми. Е, така да я изпитвам постоянно, всеки месец", сподели още тя.

Вижте още: Режисьорът Степан Поляков с шокиращ разказ за Андреа и баща ѝ

Роберт разказа, че нивото на тревожност не спада, каквото и да прави.

"До хапчета не съм стигала, алкохолът ми е слабост. В НАТФИЗ много се пие. Там се изгражда един малък алкохолик", каза още Мила

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама