Алекс и Фео от "Един за друг" очакват бебе


Алекс и Фео от "Един за друг" очакват бебе
Снимка: NOVA

Александрина и Феодор бяха една от най-най-запомнящите се двойки в настоящия сезон на предаването "Един за друг", но напуснаха Вилата на любовта преди седмица. И макар приключението за тях да приключи, двамата съобщиха изключително емоционална новина.

Оказа се, че Александрина е забременяла, докато със съпруга ѝ са участвали в "Един за друг". Развълнуваният Фео сподели благата вест в телевизионно участие след напускането на формата.

"Когато излязохме от "Един за друг", отпътувахме за Плевен. Видях, че Алекс е много изморена, но исках да минем през аптека. Впоследствие се съгласих да я оставя вкъщи и след това да отида. Купих два теста за бременност за всеки случай. За мен най-голямата награда щеше да бъде да излязат положителни, защото след лечението в Турция ми бяха казали, че няма да имам дечица. Докато се прибера вкъщи обаче, тя вече беше заспала. Когато се събуди и направи тестовете, за секунди и двете чертички светнаха".

Още с влизането си в предаването Алекс и Фео открито заявиха, че правят опити за бебе и нямат намерение да спират, докато са в шоуто.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама