Голяма промяна в новия сезон на Hell's Kitchen, вижте каква


Голяма промяна в новия сезон на Hell's Kitchen, вижте каква
Снимка: Нова телевизия

Остава съвсем малко време, докато още едно любимо риалити се завърне в ефира - Hell’s Kitchen България. Петият сезон на хитовото предаване, който ще стартира на 20-ти февруари, предвещава изненади и интересни обрати.

Шеф Виктор Ангелов за първи път ще противопостави две поколения в “Кухнята на Ада”. Познатите дамски и мъжки отбори остават в миналото и тази пролет битката ще бъде между млади и по-опитни готвачи. Другата голяма изненада е появата на трети звезден отбор, в който осем известни личности ще трябва да докажат кулинарните си умения.

Най-мащабното кулинарно предаване в България ще стартира с 18 участници. Голяма част от тях са придобивали опит в чужбина и се завръщат специално, за да вземат участие в шоуто. Претендентите за победата и наградата от 100 000 лева вече са работили в престижни ресторанти със звезди Мишлен в Германия, Великобритания, Словения, Бразилия, Испания, Норвегия и Австрия. Най-младите участници в този сезон са на 18 години, а най-възрастният – на 65 години. Сред участниците ще видим майка и син, решили да обединят сили в битката за титлата „Най-добър готвач“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама