Алекс от "Ергенът" разкри коя е най-голямата ѝ любов (СНИМКА)


Алекс от "Ергенът" разкри коя е най-голямата ѝ любов (СНИМКА)
Снимка: Instagram

В снощния епизод на „Ергенът”, точно ден преди финала, се случи нещо неочаквано - Виктор реши да даде първата роза на Алекс, но тя отказа да я приеме. И така, на финала останаха „служебно” Дениз и Виктория. Мнозина от феновете на формата подкрепиха решението на красивата психоложка, която показа самочувствие, достойнство и даде пример на хиляди жени как не трябва да се примиряват с неправдата, независимо какво им нашепва сърцето. Както традицията повелява, всяка напуснала участничка гостува в „Шоуто на Николаос Цитиридис”. Точно там Александра разкри коя е най-голямата ѝ любов.

„В любовта съм правила много неща. Един ден реших да сменя държавата, а бях много млада. Просто ме попитаха и аз казах „Да”. Отидох в Испания. Не беше голяма любов, но всъщност това е началото на моя живот.”

„Моята най-голяма любов е 7-годишната ми връзка – Фредрик. Тогава работих в дискотека в Мадрид, съответно той ме е виждал много пъти, но аз него не, защото ние танцувахме много на високо. Харесах една кола и се снимах пред нея. И той излиза от дискотеката и казва „Ела, ела да се снимаш отвътре”, аз се притесних, реших, че е някакъв ненормалник, но той каза, че ме познава от дискотеката. В крайна сметка след време ми подари колата (бел.ред. Ferrari). Но бях млада и глупава, влюбих се в едно българско спортистче и го оставих. Той ми даде 6 месеца да си помисля и така.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама