Ето защо Алекс отказа на Виктор и доброволно си тръгна от "Ергенът" (ВИДЕО)


Ето защо Алекс отказа на Виктор и доброволно си тръгна от "Ергенът" (ВИДЕО)
Снимка: Стоп кадър

Макар че Александра Гърдева беше сочена като една от дамите с най-големи шансове да спечели сърцето на Виктор Стоянов, вчера тя изненадващо доброволно си тръгна от "Ергенът". Психоложката обясни, че е взела това трудно решение, тъй като е била разочарована от него, защото не я е защитил в конфликта ѝ с Виктория. 

Ето какво точно се случи вчера в предаването:

На последната и най-емоционална церемония на розите първото цвете отиде точно при Алекс, но когато Виктор я попита дали ще я приеме, тя я отказа. 

"Искам да ти кажа нещо. През целия си живот съм си представяла един рицар до себе си, един мъж, който винаги да е зад гърба ми, да го усещам като стомана. Затова няма да приема твоята роза. Въпреки всичко, ти благодаря за всичко, за всеки един момент, който ти ми даде тук", през сълзи сподели Александра на Виктор.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ЛЮБИМИЯТ МЪЖ НА АЛЕКС

"Мъжът на мечтите ми е идеален – знам, че не можем да изискваме идеалност от хората, но аз не съм спряла да вярвам и не съм се отказала. От последните ситуации в нашето прекрасно изживяване осъзнах, че не съм сигурна в чувствата на Виктор, защото когато трябваше да застане до мен, той награди агресията с цвете." (Става въпрос за случката с Виктория, когато рускинята я заля с джин бел.р.)

"И съм толкова сигурна в решението си, както съм сигурна, че моят път тук приключи. Надявам се Виктор да ме е разбрал правилно и да осъзнае защо взимам това решение. За съжаление, това не е моят човек, но съм сигурна, че това ще му помогне в някоя бъдеща връзка да направи някоя жена щастлива. Не съжалявам за абсолютно нищо, защото моето сърце никога не ме лъже", каза още Алекс.

В "Шоуто на Николаос Цитиридис" тя разкри, че най-голямата разлика между нея и Виктор е духовността. Тя се определи като много духовен човек и точно това не виждала в Ергенът.

Алекс беше категорична, че не съжалява, че е влязла в предаването: "Това е едно от най-хубавите ми преживявания в живота. Взех много ценни уроци за себе си."

На финала на "Ергенът", който е днес, остават Дениз Хайрула и Виктория Капитонова: "Не мога да повярвам, ощипи ме да видя дали сънувам".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама