Алекс Раева и DJ Doncho с ново парче и клубно турне


Алекс Раева и DJ Doncho с ново парче и клубно турне

След двегодишно креативно затишие, Алекс Раева и DJ Doncho се завръщат с нов музикален проект, носещ заглавието “Just Dance”.

Алекс, която не изневерява на своята спортна натура, е фокусирала концепцията на видеото основно върху свободата на движението. Динамиката на клипа, в комбинация с екстравагантната визия на Алекс, нестандартния грим и екстровертната й женственост, подкрепя становището на певицата, че човек никога не трябва да спира своя ход, което е и основният лайтмотив и в текста на песента.

Видеото е заснето от Костадин Кръстев – Коко в студио Creative Hall, като с монтажа и обработката на клипа се зае Виктор Антонов. Гримът е дело на Алина Манова, а за прическите се погрижи Георги Петков.

Песента “Just Dance” е продуциранa от DJ Doncho и зарежда с динамичен ритъм, мелодичен саксофон и секси вокали, които ни препращат към класическия хаус саунд.


DJ Doncho и Алекс Раева колаборират със саксофониста Марин Бозев - MarciSax, който е част от семейството на Music Clinic Records. MarciSax продуцира и ремиксира електронна музика и е работил с имена като Low Step, High Time и други.

Междувременно с пълна сила върви и клубното турне на Алекс и Дончо, което носи името на новият им сингъл “Just Dance”. Турнето обхваща 9 града в страната, като досега премина през Плевен, Стара Загора и Благоевград, където Алекс и Дончо бяха много топло посрещнати от своите фенове.

Предстоящи дати и градове:

07.11 – Варна, Extravaganzza Club

08.11 – Пловдив, Morado Bar & Dinner

14.11 – Велико Търново, Club Play

15.11 – Русе, Dance Club Oppium

22.11 – Бургас, Kashmir Bar

28.11 – София, Tequila Club

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама