Алиша Кийс с хипнотизираща ода за любовта (видео)


Алиша Кийс с хипнотизираща ода за любовта (видео)
Снимка: стоп кадър

Алиша Кийс се завръща изненадващо в музикалния свят с парчето "Show Me Love" в колаборация с многократно награждавания американски R&B изпълнител Мигел.

За видеото на песента певицата се доверява на режисьора Cara Stricker, която създава пленителна аудио-визуална синестезия в три кадъра. В тях си партнират двамата изпълнители заедно с актьорите Майкъл Б. Джордан, Зоуи Салдана и съпругът й Марко Парего Салдана 

"Show Me Love" е първият релийз от предстоящия седми студиен албум на изпълнителката, който се очаква да излезе през следващите месеци. Композирана и продуцирана от Кийс, Мигел, Тори Ланес и Морган Матюс, песента представя артистична медитация върху различните емоционални състояния и прояви на любов, през които преминаваме в живота си.

"Минала съм през фази на уязвимост както в живота си, така и в музиката, която създавам. Това визуално изживяване илюстрира този период. "Show Me Love" показва различните начини, по които изразяваме любовта си, през какво преминаваме, как се справяме и как евентуално откриваме спокойствието и радостта", споделя изпълнителката.

Това, което перфектно допълва силната емоционалност на песента, е видеото към нея, заснето в рамките на само 7 секунди. Общата перспектива на кадрите е константна през цялото време с цел да покаже микро и макро фазите на любовта.

В красива хореография Зоуи и Марко разделят и събират телата и душите си, като заедно преминават през хубавите и лошите страни на това да обичаш силно. Актьорът Майкъл Б. Джордан също влиза в любовна дилема, но със самия себе си, минавайки през трудностите на човек да обича себе си и да открие душевно спокойствие. А в центъра на всичко, под дъждовните капки, Kийс свири на клавесин в тъмна зала, когато Мигел се изправя от земята и двамата заедно създават ода на любовта – тази, която откриваме благодарение на изкуството.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама