Алиша Кийс се завръща с албум и турне


Алиша Кийс се завръща с албум и турне
Снимка: Sony Music Entertainment

Алиша Кийс обяви, че се завръща на световната сцена и тръгва на турне - Alicia – The World Tour. Певицата ще представи своя репертоар от глобални хитове в зали и стадиони из Северна Америка и Европа, включително в легендарния Radio City Music Hall в родния й град Ню Йорк Сити. Изпълнителката, автор и продуцент ще посети големите градове на двата континента, сред които Лондон, Париж, Берлин, Атланта, Торонто, Чикаго, Сан Франциско, Лос Анджелис и др.

Новините за турнето идват и с обявяването на предстоящия седми студиен албум на Кийс "Alicia", чиято световна премиера е заложена за 20 март 2020 г. Предварителните поръчки на албума стартират този петък, в чест на рождения ден на звездата на 25-ти.

По-рано този месец Кийс пусна сингъла "Underdog", който бе определен като "поп-соул парче, с нежно усещане за еуфория". Песента се превърна в най-добавяната в Топ 40 на US Radio, а преди нея излязоха "Time Machine" и "Show Me Love", който стана 11-ти #1 сингъл на изпълнителката в еърплей класацията на Билборд "Adult R&B Songs".

В допълнение към новите парчета, Кийс ще съживява хитовете "No One", "I Ain’t Got You" и "Girl of Fire" с помощта на специално мултимедийно преживяване на сцените на Alicia – The World Tour всяка вечер. Концертите ще бъдат истински празник и медитация над любовта и живота, изпълнени с магнетична енегрия, която само живата музика може да подари.

Изпълнителката ще бъде водещ на предстоящата церемония на наградите "Грами", която ще се проведе на 26 януари.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама