Анджелина Джоли нае дъщеря си Вивиан на работа (СНИМКИ)


Анджелина Джоли нае дъщеря си Вивиан на работа (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

В момента Анджелина Джоли продуцира постановка по книгата на Сюзън Елоиз Хинтън "Изгнаници", написана през 1967 г. Това е първият ѝ проект на Бродуей, а също така ще работи заедно с дъщеря си Вивиан. Според ET 15-годишното момиче ще бъде неин асистент и ще има пряко участие в продукцията.

Вижте още: Чарлийз Терон избухна, шокирайки феновете си с грубо изказване (СНИМКА)

"Вив ми напомня на майка ми (Маршелин Бертран бел.р) в смисъл, че не иска да е в светлината на прожекторите, но обича да подкрепя творческите начинания на другите хора. Тя е много внимателна и сериозна по отношение на театъра и се опитва да намери най-добрия начин да допринася за постановката", сподели 48-годишната Джоли в скорошно интервю за сп. People.

В началото на 80-те години Франсис Форд Копола режисира филм по "Изгнаници", в който участваха Патрик Суейзи, Том Круз и Мат Дилън. Творбата на Сюзън Елоиз Хинтън за конфликта на две младежки банди и четиринадесетгодишното момче Понибой Къртис. Интересно е, че писателката започва работа по книгата, когато самата тя е на 15 и завършва на 18.

Вижте още: За развода: Сам Асгари се оплакал, че Бритни Спиърс го удряла

Припомняме, че Вивиан е едно от трите биологични децата на Анджелина Джоли и Брад Пит, които се разделиха през 2016 година. Тя има брат близнак - Нокс. Като малка Вивиан участва във филма "Господарка на злото" (2014), в който майка ѝ играе Злодеида - феята орисница от класическата анимация на "Дисни" "Спящата красавица". Тогава петгодишното момиченце получава ролята, тъй като единствено тя не се страхува от зловещия грим на Джоли.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама