За развода: Сам Асгари се оплакал, че Бритни Спиърс го удряла


За развода: Сам Асгари се оплакал, че Бритни Спиърс го удряла
Снимка: Getty Images

Сам Асгари наруши мълчанието си, след като стана ясно, че е поискал развод от Бритни Спиърс, с която бяха женени едва 14 месеца.

29-годишният актьор и треньор написа в Instragam: "След 6 години любов и отдаденост с жена ми решихме да прекратим нашето пътуване заедно. Ще запазим любовта и уважението, които изпитваме един към друг, и ѝ желая най-доброто. Искането за дискретност изглежда нелепо, така че просто ще помоля всички, включително медиите, да бъдат мили и внимателни".

Вижте още: Памела Андерсън призна защо не носи грим от 4 години (СНИМКИ)

Източник съобщи вчера на TMZ, че Сам Асгари подозира, че Бритни Спиърс му е изневерила със служител в дома им в Южна Калифорния. Според него има и видеозапис, заснет в имота, доказващ, че 41-годишната певица му е била невярна.

Също така между двамата често е имало физическа саморазправа. Бритни на няколко пъти е удряла Сам, а веднъж, докато той спи, започнала да го налага, докато окото му посиняло.

Вижте още: Мария се ядоса: Насилието над Дебора няма нищо общо със случилото се на мен (СНИМКИ)

Източникът посочва още, че е имало много сбивания, когато дори се е налагало да се намесва охраната, а Асгари често е спял на друго място.

Той се оплакал на свои приятели за тормоза, причинен му от Бритни, която преди години имаше психологически проблеми и влезе в клиника. Това била една от причините да напусне общия им дом и да поиска развод.

Припомняме, че Бритни Спиърс и по-младият от нея Сам Асгари се ожениха на 9 юни 2022 в имението на изпълнителката в Лос Анджелис, което беше преобразено с хиляди рози и впечатляващи полилеи.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама