Вижте СНИМКИ и ВИДЕО от сватбата на Бритни Спиърс


Вижте СНИМКИ и ВИДЕО от сватбата на Бритни Спиърс
Снимка: Getty Images

Бритни Спиърс, която се омъжи за Сам Асгари на 9 юни, качи кадри от сватбата им в Instagram.  

40-годишната певица е била облечена в рокля, специално направена за нея от Донатела Версаче, с която са дългогодишни приятелки. Визията й е била допълнена с дълъг шлейф, чокър на врата и прозрачни бели ръкавици.

Певицата и 28-годишният фитнес инструктор са си казали "Да" в имението на изпълнителката в Лос Анджелис, което е било преобразено с хиляди рози, впечатляващи полилеи, каляска... Както сама сподели младоженката в социалната мрежа: "Приказките са истина".

Сред гостите са били Мадона, Парис Хилтън, Селена Гомес, Дрю Баримор и Донатела Версаче. На сватбата не е присъствало семейството на Бритни, с което тя е в лоши отношения, макар че миналата година успя да се освободи от попечителството на баща си Джейми.

"Уау! Ние го направихме. Оженихме се. Беше най-впечатляващият ден. Цяла сутрин бях толкова нервна, но към 14 часа наистина осъзнах, че се омъжвам. Получих паник атака, но след това всичко си дойде на мястото. Екипът, който превърна дома ни в истински дворец, беше фантастичен. Церемонията беше като от мечтите ми, а партито беше още по-добро. Толкова много невероятни хора дойдоха на сватбата ни... Сам Асгари, обичам те", написа щастливата булка към долните кадри. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама