Бритни Спиърс и Сам Асгари се развеждат


Бритни Спиърс и Сам Асгари се развеждат
Снимка: Getty Images

Спокойния живот и доброто ментално здраве явно все още са далеч за Бритни Спиърс. Стана ясно, че в сряда, 16 август, Сам Асгари е поискал развод от бившата певица - само 14 месеца, след като двамата сключиха брак.

Вижте още: Шокиращо: Ивана разкри как е отслабнала 20 килограма (ВИДЕО)

Припомняме ви, че двамата се ожениха в дома на изпълнителката в Калифорния на 9 юни 2022 г. в присъствието на плеяда от звезди, сред които Селена Гомес, Дрю Баримор, Парис Хилтън и Мадона, припомня Асошиейтед прес. Сватбата се смяташе за крайъгълен камък в новия живот на певицата след края на съдебно наложеното ѝ попечителство заради нестабилното ѝ психическо състояние. То продължи повече от 13 години. Сред причините, поради които Спиърс поиска от съда да прекрати попечителство, беше желанието ѝ да се омъжи за Асгари, припомня БТА.

Поп звездата се запозна и започна да се среща с Асгари - модел и актьор, по време на снимките на видеоклипа към песента "Slumber Party" през 2016 г. Двамата обявиха годежа си през септември 2021 г., когато стана ясно, че тя няма вече да има настойник, който по това време беше баща ѝ. Попечителството беше прекратено през ноември същата година. Бритни Спиърс заяви, че двамата с Асгари са загубили бебе в началото на бременността ѝ през май 2022 г., около месец преди да се оженят. Съобщенията за семейни проблеми се увеличиха в последните месеци, отбелязва Асошиейтед прес.

Бракът със Спиърс е първи за 29-годишния Асгари. Поп певицата, която е на 41 г., пък мина под венчило за трети път. Тя е майка на две момчета, родени по време на втория ѝ брак с танцьора Кевин Федърлайн, сключен през 2004 г. и продължил три години. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама