Мемоарите на Бритни Спиърс излизат през октомври


Мемоарите на Бритни Спиърс излизат през октомври
Снимка: Getty Images

Мемоарите на американската поп звезда Бритни Спиърс ще бъдат издадени през октомври, съобщи ДПА.

Книгата, озаглавена „Жената в мен“ („The Woman in Me“) ще бъде издадена от „Галъри букс“ и ще са на пазара на 24 октомври, обяви певицата в социалните мрежи.

Тя разказа за изданието в рамките на видео, озаглавено: „Идва моята история най-накрая при моите условия. Готови ли сте?“

Вижте още: Джесика Симпсън: Имала съм късмета да бъда различни килограми

Мемоарите, които са вече налични за предварителни поръчки, са представени като „смелата и удивително вълнуваща история“ за опитите на Спиърс да прекрати 13-годишното попечителство на баща си (и други съпопечители) върху кариерата й и върху самата нея.

„Галъри букс“ спечели правата за издаването на мемоарите в резултат на наддаване, в което участваха няколко различни издателски къщи, съобщи сп. „Пийпъл“. „Жената в мен“ разкрива за първи път силата на една от най- изпълнителки в историята на поп музиката, добавиха от изданието.

През ноември 2021 г. съдията по делото на Спиърс в Лос Анджелис постанови попечителството, което беше в сила от началото на 2008 г., да бъде прекратено – така беше сложен край на контрола на попечителите, които притежаваха правата върху имиджа и имуществото на звездата.

Според американските медии месеци по-късно певицата е подписала договор за мемоарите си на стойност 15 милиона щатски долара. През април 2022 г. изпълнителката потвърди, че пише книга, като обясни, че процесът на писане е „лечебен и терапевтичен“.

„Също така ми е трудно да разказвам за изминали събития от живота си. Никога не съм можела да се изразя открито“, каза тя.

Кариерата на Спиърс в поп музиката започва в края на 90-те години на миналия век. Още от самото начало тя се превръща в мишена за таблоидни издания, които пишат за нейните романтични връзки, безотговорно поведение и семейни проблеми. След края на периода на попечителство над нея певицата използва социалните мрежи, за да разкаже за предполагаемото насилие, упражнено над нея от семейството й, включително от родителите й.

Издателство „Галъри букс“ каза, че „Жената в мен“ е написана със „забележителна откровеност и чувство за хумор“.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама