Джесика Симпсън: Имала съм късмета да бъда различни килограми (СНИМКИ)


Джесика Симпсън: Имала съм късмета да бъда различни килограми (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Звездата Джесика Симпсън участва във фотосесия за списание Bustle и в интервю за изданието разказва как е отслабнала и как се чувства по отношение на предизвикателствата, с които се е сблъскала в живота.

Когато Симпсън напълня, тя беше осмивана в интернет, но след като започна да отслабва през 2021 г., критиките не намаляха: звездата започна да бъде подозирана, че използва диабетичното лекарство Ozempic, за да отслабне бързо.

Вижте още: Крисия заменя музикалната кариера за актьорска

Симпсън заяви, че се опитва да не приема критиките срещу себе си. "Позволявам ли на негативизма да ме изкара извън релси? Не, твърде зряла съм за това. В момента се обичам прекалено много, за да позволя да ме изкарат от пътя. Но това не означава, че не ме нараняват".

Все пак Джесика вярва, че всички трудни житейски обстоятелства, включително хормоналните промени, проблемите с алкохола и психичното здраве, са ѝ помогнали по някакъв начин. "Имала съм късмета да имам различни килограми. Това е важно за моята марка, помага ми да разбера по-добре жените, които купуват нашите продукти, а също така е важно за моята психика". Марката на певицата произвежда дрехи, обувки, аксесоари и парфюми за жени и момичета.

Симпсън разказва за преживяванията си и в мемоарите си, озаглавени "Отворена книга". Звездата сподели, че като дете е била жертва на сексуално насилие от страна на дъщерята на нейни семейни приятели. Понастоящем Симпсън е омъжена за Ерик Джонсън, с когото се среща от 2010 г. и двойката има три деца.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама