Джесика Симпсън свали 45 кг след раждането. Ето как!


Джесика Симпсън свали 45 кг след раждането. Ето как!
Снимка: Getty Images / Guliver

Раждането на дете винаги се отразява на фигурата на една жена. Джесика Симпсън също не прави изключение от правилото, но с достатъчно воля успя да се пребори с излишните килограми, натрупани по време на третата й бременност.

39-годишната актриса и певица се довери на дългогодишния си треньор Харли Пастернак. Но въпреки че работят заедно от 12 години, режимът е бил истинско предизвикателство за Джесика, тъй като е включвал програма за захарен детокс, наречена "Sweetkick". Самият инструктор казва, че "този път отслабването е било малко по-трудно, защото Джесика е стартирала от над 100 килограма. Освен това, трите бременности в период от 10 години също си казват своето".

Интересен факт е, че програмата, благодарение на която Симпсън успява да свали 45 килограма за 6 месеца, е съсредоточена върху по-холистичния начин на живот. За разлика от останалите знаменитости, които започват и завършват деня си във фитнес залата, случаят с изпълнителката е различен. Пастернак я кара единствено да ходи пеша. В началото започват с около 6 хиляди крачки, като крайната цел е да достигне 14 хиляди крачки дневно. Това се оказва лесно за постигане, още повече с бебе в количка, което изисква ежедневни разходки.

Що се отнася до диетата – Джесика е имала право на 3 хранения в рамките на 12 часа, включващи протеини, фибри и мазнини. Наблягала е на карфиол и зелен фасул, запечени с пармезан. Става дума за балансиране по начин, който не е твърде сложен или ограничаващ.

След като е започнала лека-полека да сваля натрупаните килограми, бившата певица е включила и фитнес в седмичните си активности, но отново с мярка – 3 пъти седмично по 45 минути. Личният й треньор смята, че по-голямата част от отслабването се крие в навиците извън залата – добрият сън, полезната храна, ограничаването на технологиите.

Вижте тази публикация в Instagram.

NYC Ladies’ Night ✨

Публикация, споделена от Jessica Simpson (@jessicasimpson) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама