Бритни Спиърс след инжектиране с ботокс: Като пребита съм (СНИМКИ)


Бритни Спиърс след инжектиране с ботокс: Като пребита съм (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

През последните години инжекциите с ботокс станаха изключително популярни както сред жените, така и сред мъжете, желаещи лица без бръчки. Но процедурата, която опъва кожата, има и анти-фенове, сред които е и Бритни Спиърс. Наскоро 41-годишна певица заяви в Instagram, че се е отказала да си инжектира ботокс. Според изпълнителката, колкото и пъти да се е опитвала да коригира външния си вид с негова помощ, винаги е завършвало зле, въпреки че се е обръщала към "най-добрите лекари".

Спиърс сподели, че скоро, след поредната инжекция, установила, че едната ѝ вежда е по-висока от другата, а специалистът, който ѝ инжектирал ботокса, казал, че "всичко е нормално" и че просто трябва да изчака няколко седмици.

"Ако това е нормално, защо не мога да се покажа на публично място в продължение на две седмици?", заяви възмутената Бритни и добави, че изглежда като пребита. 

Ботоксът има и фенове сред звездите

Линда Еванджелиста призна в интервю за Vogue, че продължава да си прави инжекции с ботокс, макар че беше обезобразена от козметична процедура.

Припомняме, че 58-годишният бивш модел призна през 2021, че e прибягнала до процедурата за намаляване на мазнините CoolSculpting, но e имало обратен ефект. Рядкото следоперативно усложнение накара лекарите да диагностицират модела с парадоксална мастна хиперплазия. Еванджелиста каза тогава, че неуспешната процедура я е превърнала в депресирана отшелничка, разяждана от отвращение към себе си.

Въпреки това един от супермоделите от 90-те не смята да се откаже от ботокса.

"Не се страхувам и никога не съм се страхувала от стареенето, защото то ни отвежда там, където искаме да бъдем, а за мен това е дългият живот. Гримьорът Кевин Окойн толкова се е страхувал от бръчките, че никога не е имал такива. Искам да имам бръчки и искам да остарея. Но в същото време си инжектирам ботокс в челото, така че донякъде съм лицемерка", казва моделът.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама