Сестрата на Бритни Спиърс проговори за конфликта им


Сестрата на Бритни Спиърс проговори за конфликта им
Снимка: Getty Images

Семейството на Бритни Спиърс има много повече проблеми, отколкото сте предполагали. Сестра ѝ - Джейми Лин, даде откровено интервю за Variety, в което говори за отношенията им.

Припомняме, че след като Бритни Спиърс през 2021 се освободи настойничеството на баща си, тя отправи обвиненията в издевателствата и пълен контрол, включително финансов, извършвани от всички членове на семейството си, включително от майка ѝ и Джейми Лин.

Вижте още: Сашо Кадиев през сълзи: Напускам "Преди обед"

В интервюто Джейми Лин каза, че се отнася топло към всички членове на семейството си. "Нямам нищо друго освен абсолютна любов към всеки член на семейството си", каза тя. Говорейки за сестра си, тя избухна в сълзи. В същото време отказа да обсъжда по-подробно конфликта. "Мисля, че всичко това просто трябва да се остави и да не се пипа, защото тези разговори трябва да са лични."

Джейми Лин добави, че публичният конфликт е засегнал семейството ѝ, особено най-голямата ѝ дъщеря. "Не искам дъщеря ми да се чувства така. Няма да позволя това да се случи на децата ми, особено на голямата ми дъщеря, която е много засегната от всичко това."

Миналата седмица самата Бритни написа в социалните мрежи, че е отишла на снимачната площадка, за да види сестра си, която е актриса. А преди това пък изпълнителката сподели, че за първи път от много години пиела кафе с майка си, с която не е общувала три години заради скандал с попечителството.

Вижте още: Започва ново разследване срещу Шакира за данъчна измама

Джейми Лин отказа да говори за тази среща, но източници разкриха, че двете с Бритни всъщност не са се помирили и все още има голямо напрежение между тях.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама