Бритни Спиърс: Майка ми тайно съсипа живота ми


Бритни Спиърс: Майка ми тайно съсипа живота ми
Снимка: Getty Images

Станаха известни нови подробности от битката за свобода на 39-годишната Бритни Спиърс срещу родителското опекунство. Певицата публикува нов пост в своя Instagram, в който обвини не само бащата си Джейми Спиърс, но и майката си Лин, че са я тормозили и се разпореждали с живота ѝ в продължение на цели 13 години.

В публикация, която по-късно Спиърс изтри, тя заяви, че майка ѝ, макар винаги да е предпочитала да стои в сянката на тази скандална история, е пряко свързана с натиска над нея от първия ден.

"Най-опасното животно в света е мълчаливата усмихната жена. Може би баща ми е започнал настойничество над мен преди 13 години, но мнозина не знаят, че майка ми му е дала тази идея. Никога няма да върна тези години назад... Тя тайно съсипа живота ми", пише Бритни.

Певицата спомена и бизнес мениджърката Лу Тейлър, която дълго време не само се занимаваше с работата на звездата, но и контролираше други области от живота ѝ. Спиърс обясни, че Лу Тейлър и майка ѝ Лин са улеснили попечителската роля на Джейми, защото самият той не е бил достатъчно умен, за да приложи такава идея.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама