Бритни Спиърс отпразнува свободата си с голи снимки


Бритни Спиърс отпразнува свободата си с голи снимки
Снимка: Getty Images/Guliver

След като Бритни Спиърс спечели дългоочакваната победа в съда над баща си, 39-годишната певица, която беше освободена от неговата опека, замина на почивка. Звездата реши да отпразнува свободата си с 27-годишния си годеник на едно райско място.

39-годишната изпълнителка сподели в Instagram поредица от снимки, на които позира чисто гола. Интимните ѝ части са прикрити със звездички. Тя уточни, че не е коригирала нищо по тялото си на Photoshop.

Звездата, чийто живот дълги години беше строго контролиран от Джейми Спиърс, се наслаждава на толкова желаната свобода. Тя сподели и кратко клипче от почивката си.

Феновете на Спиърс, които бяха много притеснени за съдбата ѝ и дори започнаха кампания #FreeBritney, призоваваща за освобождаването ѝ от опекунството на баща й, отбелязаха, че най-накрая тя изглежда щастлива:

"Свободна Бритни в буквалния смисъл на думата", "Бритни използва първия си ден без опека на баща ѝ, за да ни се представи".

И Парис Хилтън отбеляза, че Бритни заслужава да бъде щастлива: "Радвам се да видя, че сте щастливи и свободни. Заслужаваш го", коментира тя снимките на певицата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама