Гневната Бритни Спиърс: Позволявате на баща ми да ми съсипе живота


Гневната Бритни Спиърс: Позволявате на баща ми да ми съсипе живота
Снимка: Getty Images/Guliver

Съдия от Лос Анджелис заяви, че американската поп звезда Бритни Спиърс може да избере свой собствен адвокат в борбата за прекратяване на противоречивото ѝ настойничество, съобщи "Би Би Си".

Решението бе взето в сряда, когато Спиърс се обърна към съда за втори път за по-малко от месец. Тя поиска за пореден път баща ѝ Джейми Спиърс да бъде отстранен от правното споразумение, което контролира нейните дела от години.

В съда миналия месец изпълнителката отправи драматична молба за прекратяване на споразумението. В сряда тя повтори този призив в емоционално изявление, в което призова баща ѝ да бъде обвинен в "злоупотреба с настойничеството".

"Тук съм, за да повдигна обвинение. Ядосана съм и ще стигна дотам", каза Спиърс, говорейки пред съда по телефона на адвоката.

"Позволявате на баща ми да ми съсипе живота. Трябва да се отърва от баща си и да го обвиня в злоупотреба с настойничеството", каза тя.

Настойничеството се предоставя от съд за лица, които не могат да вземат собствени решения, като тези с деменция или други психични заболявания. 39-годишната Спиърс е под настойничество от 2008 г., когато притесненията за психичното ѝ здраве накараха баща ѝ да подаде петиция пред съда за законова власт над живота на дъщеря му. Злоупотребата с настойничество може да включва финансова експлоатация или налагане на прекомерни лични ограничения на някой, за когото се грижите.

Понастоящем Джейми Спиърс е единственият човек, отговарящ за активите на дъщеря му в размер на 60 милиона долара.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама