Мария се ядоса: Насилието над Дебора няма нищо общо със случилото се на мен (СНИМКИ)


Мария се ядоса: Насилието над Дебора няма нищо общо със случилото се на мен (СНИМКИ)
Снимка: Мария Facebook

Мария реши най-после да коментира поредния жесток случай на насилие над жена. След като много хора, включително звезди, осъдиха деянието на охранителя Георги, който обезобрази и подстрига 18-годишната си приятелка, 41-годишната певица се изказа на стори в Instagram. Изпълнителката, която също е от Стара Загора като Дебора, явно е била провокирана от това, че мнозина направиха паралел между нейния случай с мъжа ѝ Миро, който ѝ посегна този март, и този със съгражданката ѝ.

Вижте още: Филип Буков бе приет по спешност в болница (СНИМКИ)

Макар че двамата няколко пъти се разделяха, преди дни Мария сподели снимки в социалната мрежа, на които е видимо щастлива и отново в компанията на съпруга си Мирослав Соколов.

Ето какво написа изпълнителката:

"Добро утро на всички, които влизат тук, за да обичат и на онези, които влизат да хейтват. На вторите им отнемам достъп. Имат си жълти сайтове с право под платените статийки да обиждат и точат извратени фантазии

Ще ви припомня накратко, че точно аз и нашата лична история даде пример, че за онези проблеми, които не могат да решат двама, има органи на реда, които в моя случай работеха. С цялото ми уважение към всички, които обърнаха внимание и ми дадоха подкрепа. Медии, колеги и най-голямата сила - вие.

Казвам всичко това, защото го искате. Искате моето мнение. Аз не се притеснявам да се изкажа. Но няма и да позволя да се изказва някой друг за мен и моето семейство. Докато се плаща и се изнудват такива като мен, за да не се пишат глупости в сайтовете, в които тиражират платени госпожици като идоли и "бизнесмени", раздали им по 200-300 лв. за визитката си и намират съмишленици и фенове на измисления им живот, това ще е и културата и отношението ни един към друг.

Съжалявам за случилото се с момичето от моя роден град. Но това няма нищо общо със случилото се на мен и моето семейство. Има грешки, има и прошка. За вандали и насилници прошка няма. Това е моето мнение и го изказвам смело, както съм го правила винаги като човек с 23-годишентруд зад гърба и авторитет като родител сред дамите", категорична е поп-фолк певицата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама