Родни звезди скочиха срещу насилника от Стара Загора (СНИМКИ)


Родни звезди скочиха срещу насилника от Стара Загора (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Звезди от родния шоубизнес, сред които Тита, Иво Аръков, жената на Криско - Цвети, Михаела Филева, Венета Харизанова и Зейнеб Маджурова, скочиха остро срещу охранителя от Стара Загора, който наряза с макетно ножче 18-годишно момиче. Те призоваха освен за адекватна присъда за изверга и за масово участие в протестите, които ще се проведат днес от 18 часа в София и цялата страна. От началото на годината над 12 жени са загубили живота си в следствие на домашно насилие, заради което е крайно време да се приемат по-строги мерки.

"Знаете, че избягвам да правя подобни публикации, но тук всяко мълчание би било език на съгласие с безумието, безсилието и корупцията по всички етажи на властта. Онази алчна власт, която позволява на съдебната система да нарича подобни зверства "лека телесна повреда". ЗА ПРОТЕСТ! ЗА ПРОМЯНА!!!", напи Зейнеб. са на стори в Instagram.

Иво Аръков също беше категоричен: "Открехнеш ли вратата на Демоните си, завинаги оставашт тяхна жертва. 400 ШЕВА".

Вижте още: Продуцент на BTV се ожени за новинарка на NOVA (СНИМКИ)

Странен факт обаче е, че поп-фолк звездите, които иначе са много активни в социалните мрежи, запазиха мълчание по случая със зверското насилие над момичето от Стара Загора.  Диона обаче изрази публично мнението си. 

Мария, която също е от Стара Загора, а преди няколко месеца беше жертва на побой от съпруга си Миро, упорито мълчи за зверството, което  разтресе страната.

Софи Маринова също не коментира случая, макар че самата тя бе със счупена ръка от дългогодишния си приятел Гринго. Синът ѝ Лоренцо обаче отправи призив в социалните мрежи, с който поиска директно сериозно наказание за извършителя от Стара Загора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама