Анджелина Джоли пише книга за човешките права


Анджелина Джоли пише книга за човешките права
Снимка: Getty Images/Guliver

Времето, което прекара в карантина с шестте си деца, е било доста резултатно за холивудската актриса Анджелина Джоли. Освен че е написала есе, замислила е нов филм, но и се е грижила на децата да не им липсва нищо във времето на пандемията, Анджелина е имала интересно сътрудничество с Amnesty International.

Както лидерите на тази хуманитарна организация за правата на човека разкриха в официалния си акаунт в Instagram, холивудската актриса и известна активистка работи с тях по нова книга. Тя ще излезе през септември следващата година, наречена "Знай своите права (и ги отстоявай)", и е предназначена за младите хора, за да разберат какви са основните им човешки права.

"Днешните млади хора са ангажирани и са готови да се борят, но мнозина се сблъскват с дезинформация, която получават от възрастни, с липса на информираност за техните права и липсата на знания как да упражняват правата си в страната, в която живеят при и обстоятелствата, при които живеят. Трябва да им дадем инструменти за борба, които ще ги направят по-силни", каза Анджелина.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама