Анджелина Джоли се мести в Лондон с децата


Анджелина Джоли се мести в Лондон с децата
Снимка: Getty Images/Guliver

След години юридически спорове по развода си и когато изглежда, че нещата са се подобрили, Анджелина Джоли обмисля да вземе трудно решение и да се премести извън САЩ, където през последните години живее с шестте си деца, така че Брад Пит да бъде близо до тях. Главната героиня от "Господарка на злото" планира да се премести в жилищен квартал в Лондон, където вече е живяла със семейството си през 2011 г. Тя вярва, че Ричмънд е перфектната среда за деца както в културен, така и в образователен план, съобщава за Hola източник, близък до семейството.

За да направи тази промяна, Анджелина вече е разгледала имотите в този район на югозападен Лондон, както и начините, по които да организира този междуконтинентален ход, след като приключи карантината в САЩ.

Една от възможностите е децата да прекарват няколко месеца с нея във Великобритания и след това да бъдат с Брад за по-дълги периоди, казва източникът, близък до семейството.

През ноември 2019 г. актрисата направи публично своето намерение да се премести извън САЩ пред списание Harper's Bazaar: "Бих искала да живея в чужбина и ще го направя, когато децата ми навършат 18. Засега трябва да се съобразявам с това къде е избрал да живее баща им".

По всичко личи, че нещата отново могат да се усложнят помежду им, след като Анджелина поиска в правен документ съдията, който се занимава с развода ѝ, да се оттегли поради конфликт на интереси. Сблъсквайки се с подобно искане, юридическият екип на Брад Пит отговори, че това е стратегия на носителката на "Оскар" да спечели време, що се отнася до грижите за шестте им деца: "Това не е нищо повече от отчаян опит на Джоли да забави взимането на решение по дългогодишните проблеми с попечителството".

В интервю за Le Figaro през юни тя обясни, че когато дошло време да се установят самостоятелно след развода си с Брад Пит, тя е предпочела Лос Анджелис, защото там бившият ѝ искал да продължи да живее и по този начин можели по-добре се организират с децата.

"Целият ми живот и решенията ми се определят от децата ми. Техните нужди и приоритети са мой приоритет. Внимателна съм на всичко, което може да им повлияе или навреди", сподели тя.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама