Анджелина Джоли се мести в Лондон с децата


Анджелина Джоли се мести в Лондон с децата
Снимка: Getty Images/Guliver

След години юридически спорове по развода си и когато изглежда, че нещата са се подобрили, Анджелина Джоли обмисля да вземе трудно решение и да се премести извън САЩ, където през последните години живее с шестте си деца, така че Брад Пит да бъде близо до тях. Главната героиня от "Господарка на злото" планира да се премести в жилищен квартал в Лондон, където вече е живяла със семейството си през 2011 г. Тя вярва, че Ричмънд е перфектната среда за деца както в културен, така и в образователен план, съобщава за Hola източник, близък до семейството.

За да направи тази промяна, Анджелина вече е разгледала имотите в този район на югозападен Лондон, както и начините, по които да организира този междуконтинентален ход, след като приключи карантината в САЩ.

Една от възможностите е децата да прекарват няколко месеца с нея във Великобритания и след това да бъдат с Брад за по-дълги периоди, казва източникът, близък до семейството.

През ноември 2019 г. актрисата направи публично своето намерение да се премести извън САЩ пред списание Harper's Bazaar: "Бих искала да живея в чужбина и ще го направя, когато децата ми навършат 18. Засега трябва да се съобразявам с това къде е избрал да живее баща им".

По всичко личи, че нещата отново могат да се усложнят помежду им, след като Анджелина поиска в правен документ съдията, който се занимава с развода ѝ, да се оттегли поради конфликт на интереси. Сблъсквайки се с подобно искане, юридическият екип на Брад Пит отговори, че това е стратегия на носителката на "Оскар" да спечели време, що се отнася до грижите за шестте им деца: "Това не е нищо повече от отчаян опит на Джоли да забави взимането на решение по дългогодишните проблеми с попечителството".

В интервю за Le Figaro през юни тя обясни, че когато дошло време да се установят самостоятелно след развода си с Брад Пит, тя е предпочела Лос Анджелис, защото там бившият ѝ искал да продължи да живее и по този начин можели по-добре се организират с децата.

"Целият ми живот и решенията ми се определят от децата ми. Техните нужди и приоритети са мой приоритет. Внимателна съм на всичко, което може да им повлияе или навреди", сподели тя.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама
Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама