Балкански страсти събират Моника Белучи и Емир Кустурица


Балкански страсти събират Моника Белучи и Емир Кустурица
Снимка: bTV

Какво се случва, когато една от най-красивите и предизвикателни европейски актриси Моника Белучи попадне на Балканите и страстно се влюби в балканския хулиган Емир Кустурица? Тази неделя, 14 януари,  журналистът Георги Тошев ще разкаже на зрителите на bTV как се случва любовта на кино и приятелство в живота във филма "Белучи срещу Кустурица".

Екипът на "непознатиТЕ" има редкия шанс да запечата първата среща на двамата титани на киното през 2013 г. в Дървенград – Кустендорф, Сърбия и дългия работен процес по филма "На млечния път", с който Емир Кустурица се върна на голям екран след дълга пауза.

Историята на лентата разказва как героинята на Белучи - босненка, е обвързана с млекаря Коста - героят на Кустурица. Двамата изживяват незабравима любов по време на война. Докато консумират страстта си, зрителят се радва на красиви природни картини и на музиката, писана от сина на Кустурица – Стрибор, напомняща незабравимите саундраци към "Циганско време" и "Ъндърграунд".

Любовните сцени в лентата се редуват с шокиращи кадри, в които италианският секс символ шие с игла отрязаното ухо на Коста, припявайки италианска канцонета или го носи на гръб след като е прострелян в крака. "Не предполагах, че ще направя неща, за които съм мислила, че са невъзможни да ми се случат", казва Белучи. Тя признава пред Тошев, че най-трудно й е било да проговори на сръбски език.

Като всеки филм на Кустурица и този не минава без скандал. "На млечния път" ("On the Milky road"), е отхвърлен от програмата на кинофестивала в Кан. Според режисьора това е заради публичната му подкрепа към руския президент Владимир Путин.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама