Бащата на Бионсе похвали Азис, сравни го с дъщеря му


Бащата на Бионсе похвали Азис, сравни го с дъщеря му
Снимка: Gettyimages

Д-р Матю Ноулс определено разбира от световен шоубизнес, защото той освен баща на Бионсе, е създател на най-популярната R&B женска група - Destiny's Child, чийто голям успех е през 1997 г., когато подписва договор с "Колумбия рекърдс".

Вижте още: Дейвид Бекъм изневерил дори на любовницата си с испански модел (СНИМКА)

В началото на 90-те бащата на Бионсе завършва икономика и бизнес администрация и работи като продавач на медицинско и офис оборудване, но през 1992 напуска работата си и създава музикална компания. Именно тя ражда звездното трио - Бионсе, Кели и Мишел. Малката дъщеря на д-р Ноулс - Соланж, също гради музикална кариера, която макар да не е с мащабите на кака ѝ, има своите успехи.

В момента д-р Матю Ноус се е отдал на своите студенти и предава опита си в Университета в Тексас и Лондонския колеж по креативни медии. Родните ни звезди имаха изключителния шанс да се срещнат с д-р Ноулс, който беше специален гост на конференцията "SoAlive", която се проведе през уикенда в столицата ни. 

От тази звездна визита обаче най-много може да се радва Азис, който получи световно признание от първа лига в световния шоубизнес.

"Вашата звезда Азис е като моята дъщеря Бионсе. Той създава нова ера с неговата смелост да се превъплъщава и да обединява всички хора на планетата - не само хората от ЛГБТ, но и различните раси. Именно това направи моята дъщеря с един от първите си концерти", каза легендарният продуцент по време на визитата си в България.

Д-р Матьо Ноулс похвали и други родни звезди, но определено поп-фолк кралят му е направил най-силно впечатление, особено с факта, че Азис има повече гледания на свои песни, отколкото Бионсе.

Вижте още: Честито: Георги Блажев стана баща, Гала му подари уникален подарък (СНИМКИ)

"В тази индустрия трябва да се работи всеки един ден, без почивка. По-лесно е, когато си индивидуален изпълнител, по-трудно, като си в група. Отнема поне 6 години, за да почне нещо да се получава. Споделянето е много важно. Освен това не е хубаво, когато една група е четно число, защото винаги ще има спорове. Ако е нечетно, ще е по-лесно - ще има мнозинство, а то ще печели в споровете", обясни още д-р Ноулс.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама