Бела Хадид дефилира с първа по рода си рокля в Париж (ВИДЕО)


Бела Хадид дефилира с първа по рода си рокля в Париж (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

В петък моделът Бела Хадид се появи по доста нетрадиционен начин на ревюто на Coperni, излизайки на сцената само по чифт бели бикини. Там, на финала на Седмицата на модата в Париж, трима талантливи творци от Coperni рисуваха със спрей тоалета на Бела пред очите на смаяната публика.

Хадид носеше чифт бели обувки на „котешки ток“ и беше гримирана леко, за да акцентира върху окончателния външен вид, който в крайна сметка се превърна в бяла рокля с отворени рамене и цепка на бедрото. Материалът не беше направен от традиционна боя под формата на спрей, а по-скоро от влакнест тънък материал, направен от латекс, който в крайна сметка се превърна в истинската тъкан.

Докато Бела дефилираше пред тълпата с крайния резултат, роклята получи бурни аплодисменти. Coperni беше признат за своите по-експериментални дизайни и спечели наградата Creative Label на ANDAM през 2014 - награда, която се дава на марките за техния творчески и търговски потенциал.

Шоуто на Коперни се проведе в Salle des Textiles в Musée des Arts et Métiers в Париж и беше с доста строг лист с покани. Техниката за пръскане на текстил е изобретена от д-р Манел Торес.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама