Бела Хадид най-после призна: Коригирах носа си на 14 години (СНИМКИ)


Бела Хадид най-после призна: Коригирах носа си на 14 години (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Супермоделът Бела Хадид, която преди отричаше, че се е подлагала на пластична операция, за първи път призна, че си е коригирала носа, когато е била едва на 14. 25-годишната красавица сподели в интервю за сп. Vogue, че в момента съжалява за това.

Бела разкри също, че от малка е имала проблеми с психичното си здраве, като се е възприемала за грозна и недостатъчно готина в сравнение с по-голямата си сестра Джиджи. Тя е страдала от анорексия и се е борила с депресия.

"Иска ми се да бях запазила носа на моите предци. Мисля, че щях да се науча да го харесвам."

В САЩ няма специфични закони относно козметичната хирургия, но ринопластика може да се извърши, когато носът завърши 90% от растежа си, което може да се случи още на 13-годишна възраст при момичета.

И все пак Бела настоява, че ринопластиката е единствената процедура, която си е правила, продължавайки: "Хората си мислят, че напълно съм коригирала лицето си заради една моя снимка като тийнейджърка, на която изглеждам подпухнала. Почти сигурна съм, че в момента не изглеждате по същия начин, както на 13, нали? Никога не съм си слага филъри. Нека приключим с тази тема. Не съм против тях, просто не са за мен."

Хадид сподели, че критиките към външния ѝ вид са я накарали да се чувства така, сякаш не е достойна да бъде смятана за супермодел.

"Хората винаги имат какво да кажат, но си признавам, че винаги съм се чувствала неразбрана в моята индустрия и от хората около мен."

Тя постоянно се е сравнявала с по-голямата си сестра Джиджи, която първа проби в света на модата, превръщайки се в едно от най-търсените имена в сферата.

 

"Аз бях по-грозната сестра. Бях брюнетка. Не бях толкова готина като Джиджи. Това е, което хората наистина казваха за мен. И за съжаление, когато често ти повтарят такива неща, просто им вярваш. Винаги съм се питала как едно момиче, което е невероятно несигурно в себе си, страда от безпокойство, депресия, има хранително разстройство, не приема тялото си и мрази да бъде докосвано - какво място има в този бизнес? Но с годините станах добра актриса. Или насила се усмихвах, или изглеждах много сериозна. Винаги съм смятала, че трябва да доказвам нещо. Хората могат да кажат нещо за външния ми вид, за начина, по който говоря, за държанието ми. Но от 7 години не съм пропуснала професионален ангажимент, не съм отказала работа. Никой не може да твърди, че не работя достатъчно за това, което съм постигнала."

Бела е дъщеря на бившия нидерландски модел Йоланда Хадид и йордано-американския предприемач Мохамед Хадид. Заедно със сестра си и брат си Ануар израства в ранчо в Санта Барбара, Калифорния. По-късно семейство се премества в Бевърли Хилс.

Преди време тя говори открито за психологическите си битки в Instagram пост, споделяйки и няколко снимки, на които е обляна в сълзи. Научете повече ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама