Безполов герой сменя Самата в "Сексът и градът" (СНИМКИ)


Безполов герой сменя Самата в "Сексът и градът" (СНИМКИ)
Снимка: HBO, Inc.

Както преди време съобщихме, хитовият сериал "Сексът и градът" се завръща. В новия проект, кръстен "And Just Like That…", отново ще видим любимите си героини Кари, Миранда и Шарлот, но не и Саманта (Ким Катрал). Тя отказа да се присъедини към Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Катрин Дейвис, но продуцентите разкриха, че приятелките отново ще са четири. Нейното място ще бъде заето от Сара Рамирес, която е небинарна - не се идентифицира нито с мъжкия, нито с женския пол.

Актрисата, най-известна с ролята си на д-р Кали Торес в "Анатомията на Грей", ще се превъплъти в образа на Че Диас – полово неутрален комик, който води собствен подкаст, в който кани интересни гости. Така тя се запознава с Кари Брадшоу и се сприятеляват.

"Че има силно присъствие и голямо сърце, чието скандално чувство за хумор и прогресивен човечен подход към половите роли правят техния подкаст много популярен", се казва в описанието на образа от HBO. Както Рамирес, така и героинята ѝ използват местоименията те/тях, за да се самоопределят.

Преди време Сара Джесика Паркър каза в интервю, че в "Сексът и градът" не са участвали много чернокожи актьори и представители на ЛГБТ обществото, изключвайки приятеля на Кари - Станфорд Блач. Според нея това ще бъде поправено в новите 10 епизода.

Все още не е ясно как сценаристите на сериала ще обяснят липсата на разкрепостената Саманта. Има спекулации, че ще убият образа ѝ, но нищо не е потвърдено.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама