Ким Катрал: Връзката ми с колежките от "Сексът и градът" е токсична


Ким Катрал: Връзката ми с колежките от "Сексът и градът" е токсична
Снимка: Getty Images / Guliver

Съвсем скоро стана ясно, че дългоочакваното завръщане на "Сексът и градът" няма да бъде реализирано. Филмът "Сексът и градът 3" ще остане само мираж за верните фенове на хитовите покровителки на Ню Йорк - Саманта, Кари, Миранда и Шарлот.

Скоро след това се заговори, че една от основните причини е актрисата Ким Катрал, изпълняваща ролята на Саманта. Според някои издания зад Океана Ким имала големи и неизпълними претенции към продуцентите. Също така имала и забележки към сценария и сюжета на филма.

Оказва се, че това не е всичко. Актрисата изплю камъчето при гостуването си в предаването на телевизионния водещ Пиърс Морган. Тя заяви в прав текст, че връзката с останалите ѝ колежки от сериала е "токсична". Тя добави, че се чувства много различна от Синтия Никсън, Кристин Дейвис и Сара Джесика Паркър: "Всички те имат деца, а аз съм с 10 години по-възрастна".

Ким изрази и разочарованието си, че нито една от трите актриса, с които са споделяли години наред, днес дори не ѝ позвънява, за да попита "как я кара". Тя бе категорична, че Саманта няма да се върне на екран.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама