Билетите за новия спектакъл на Димитрис Папайоану са отново в продажба


Билетите за новия спектакъл на Димитрис Папайоану са отново в продажба
Снимка: Julian Mommert

Тазгодишното издание на международния фестивал за съвременен танц One Dance Week ще се проведе от 9 до 24 октомври в Дом на културата "Борис Христов" в изпълнение на заповедта на Здравното министерство за достъп до културни събития. Допълнителна информация за пълната програма на фестивала ще намерите ТУК.

Продажбата на билети за дългоочаквания спектакъл на Димитрис Папайоану - "Напречна ориентация" за датите 11 и 12 октомври е възобновена. Билети ще намерите на касите на EasyPay в цялата страна и онлайн от мрежата на EPAYGO. Информация за вече закупените билети ще намерите ТУК.

След двегодишна пауза, Димитрис Папайоану се завърна на сцената с новия си спектакъл "Напречна ориентация", чиято премиера се състоя това лято в рамките на Биеналето за танц в Лион. През септември месец спектакълът ще има своите представяния в Париж, Неапол и Торино, последвани от откриването на One Dance Week на 9, 10, 11 и 12 октомври в Пловдив.

Смятан за един от най-значимите съвременни артисти, Папайоану манипулира сценичното пространство, рисувайки живи картини с елементите на човешкото тяло. "Напречна ориентация" е разказ за човечеството, разкъсано от противоположности и дезориентирано от напречни пътеки. Спектакълът представлява своеобразно пътешествие между античността и съвременността, постоянството и непостоянството, в търсене на смисъла.

Билетите за представянето на 9 и 10 октомври са напълно разпродадени, а в мрежата на EPAYGO и на касите на EasyPay ще намерите в продажба оставащите билети за 11 и 12 октомври.

ПРАВИЛА ЗА ДОСТЪП ДО СПЕКТАКЛИТЕ:

В изпълнение на заповедта на Министъра на здравеопазването, съгласувана с общо европейските политики за достъп до културни събития, достъпът до спектаклите на One Dance Week 2021 ще става с един от следните три документа:

1. ваксинационен паспорт;

2. отрицателен резултат от проведен до 72 часа преди влизане в обекта/началото на мероприятието PCR тест;

3. валиден цифров COVID сертификат за преболедуване.

Заповедта ще намерите ТУК.

Допълнителна информация следете на onedanceweek.com.

Представянето на спектакъла "Напречна ориентация" на Димитрис Папайоану се реализира с подкрепата на Министерството на културата на Република България.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама