Брад Пит и Марион Котияр представиха "Съюзени"


Брад Пит и Марион Котияр  представиха "Съюзени"
Снимка: Getty Images/Guliver

На специално фен събитие в Ел Ей звездите на най-новата шпионска драма – "Съюзени", минаха по червения килим, раздадоха безброй автографи и се снимаха с феновете. За първи път от месеци насам суперзвездата Брад Пит, който изпълнява главна роля във филма, мина по червен килим и така събитието се превърна в едно от най-обсъжданите в меката на киното.

Въпреки турболенциите в личния си живот, той отдели време да се снима със своите фенове и разказа подробно за продукцията, чието действие се развива през Втората световна война. Това е третият филм с негово участие от това време. Той се пошегува, че сякаш не може да избяга от този исторически периода.

Заедно с Брад Пит по червения килим минаха красивата французойка Марион Котияр и режисьорът Робърт Земекис. Въпреки че във филма Пит говори френски и прави фокуси с карти, Котияр се пошегува, че нито френският на секссимвола е толкова секси зад кадър, нито има толкова впечатляващи умения с картите.

Продуцент на Съюзени е Греъм Кинг. Във филма ще видим още Лизи Каплан ("Зрителна измама 2“, "Интервюто“) и Матю Гуд ("Игра на кодове“, "Добрата съпруга“, "Имението Даунтън“).

"Съюзени" излиза в кината на 2 декември.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама