Бри Ларсън ще се снима в "Бързи и яростни 10"


Бри Ларсън ще се снима в "Бързи и яростни 10"
Снимка: Getty Images

Актрисата и носителка на "Оскар" Бри Ларсън ("Капитан Марвел", "Стая") ще се впусне в десетото приключение от високоскоростната поредица "Бързи и яростни", съобщи сп People.

Новината беше потвърдена в социалните мрежи от Вин Дизел, който изпълнява една от главните роли и е продуцент на поредицата. 54-годишният Дизел, както и 32-годишната Ларсън, споделиха свое съвместно селфи в профилите си в Instagram.

"Да, да, да, виждате този ангел зад гърба ми, който ме побърква, и си казвате: Да, това е Капитан Марвел!", написа актьорът в социалната мрежа. "Но все още не виждате персонажа, с когото ще се запознаете в "Бързи и яростни 10". Добре дошла в семейството, Бри", допълва Дизел.

В десетия филм от поредицата зрителите ще видят познати лица - Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Лудакрис, Джордана Брустър, както и нови персонажи като Джейсън Момоа.

Снимките на "Бързи и яростни 10", който отново ще бъде режисиран от Джъстин Лин, се очаква да започнат през пролетта. Премиерата на филма е насрочена за 19 май 2023 г. Говори се обаче, че десетата продукция от франчайза може да бъде разделена на две части и втората да излезе на екран през 2024 г. Досега тази информация не е потвърдена от студиото и продуцентите.

Бри Ларсън понастоящем работи над "Марвелите" - продължение на самостоятелния X дебют в супергеройската вселена "Капитан Марвел" (2019). Актрисата и носителка на "Оскар" не крие, че е очарована от съвместната работа с режисьорката Ниа Дакоста.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама