Чуйте първата дуетна песен на Мария Илиева и Миро


Чуйте първата дуетна песен на Мария Илиева и Миро
Снимка: ПР

Премиерата на дуетната песен на Мария Илиева и Миро - "Ако Утре Няма Днес", се състоя на церемонията по връчването на Годишните музикални награди на БГ Радио в Пловдив.

"Ако Утре Няма Днес" е авторско парче на Миро и Мария Илиева. На Колодрума в Пловдив освен с впечатляващо вокално майсторство, двамата впечатлиха публиката с изпълнението си на два рояла. 

"Ако утре няма днес" е създадена буквално за дни и е плод на вдъхновяващата синергия между двамата, взаимната им обич и възхищение. Обещанието за дуета идва от самия Миро от сцената на Годишните музикални награди на БГ радио през 2022, когато при връчването на наградата за най-добра изпълнителка той обяви, че ще направи песен с победителката, която беше именно Мария Илиева. Останалото е история.

Вижте още: Мария Илиева неузнаваема, съобщи голяма новина (СНИМКА)

"Винаги съм искала да правя музика с Миро, защото се възхищавам на таланта, енергията и светоусещането му. Безкрайно съм щастлива, че това най-после се случи и то по този вълшебен начин", каза Мария Илиева. "Работата с Миро е истинско благословение – влязохме в студиото и веднага усетихме точно какво и как искаме да кажем чрез музиката."

"Винаги съм се възхищавал на Мария Илиева!" сподели Миро. "Дотолкова, че ако не беше това "обещание" на ГМН на БГ Радио, нямаше да имам смелостта да ѝ предложа да направим песен."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама