Comic-Con: раят за всеки фен!


Comic-Con: раят за всеки фен!
Снимка: Getty Images/Guliver

Ако се чудиш как да разкъсаш оковите на скуката през лятото, отговорът е един - фестивали, фестивали и пак фестивали! В последните години това е предпочитаната дейност за все повече хора. Хубавата част е, че каквито и претенции да имаш, със сигурност ще намериш фестивал, който да ги задоволи. Ако си фен на музиката и купоните до зори, имаш късмет, защото можеш да избираш между стотици фестивали и в България, и в чужбина, пригодени за всякакви музикални вкусове - Tomorrowland, Coachella, Фестивал на цветовете, Solar summer, Sofia rocks, Dream theatre и т.н.

Ако обаче купоните не са ти на сърце, предпочиташ да си стоиш вкъщи и да гледаш филми и сериали, по които приятелите ти казват, че си може би "прекалено“ запален, с една дума- nerd, има едно място, където със сигурност копнееш да отидеш - фестивалът Comic-Con в Сан Диего, Калифорния.

Тази година четиридневният празник на киното, телевизията и видеоигрите се проведе от 24 до 27 юли и събра повече от 150 000 запалянковци на едно място! Там всеки от тях имаше възможност да се срещне с любимите си актьори, да получи автограф и снимка, да гледа ексклузивни трейлъри, да научи всякакви новини, свързани с любимите си филми и сериали, да се облече като любимият си герой - cosplay -една от традициите на фестивала, и най-вече да срещне нови и интересни хора, които харесват същите неща.

Сред известните лица, присъстващи на фестивала, бяха Меган Фокс, Бенедикт Къмбърбач, Матю Макконахи, Джак Блек, Кийфър Съдърланд, Куентит Тарантино, Чарлийз Терон, Том Харди, Бети Уайт, Даниел Радклиф, Салма Хайек, Андрю Гарфилд, Джесика Алба, Крис Хемсуърт, Робърт Дауни Джуниър, Джейми Фокс, Чанинг Тейтъм, Колин Фърт, Самюел Джаксън, актьорите от сериали като “Supernatural”, “Teen wolf”, “Once upon a time”, “Hannibal”, “Game of thrones”, “The big bang theory”, “The vampire diaries”, “American horror story”… списъкът е безкраен. Ако искаш да видиш любимата си знаменитост, със сигурност на Comic-Con ще получиш тази възможност.

След всичко казано, надали очаквате билетите да са евтини. Но всъщност сумите са напълно нормални за едно такова събитие. В миналите години се продаваха билети за всички дни, но тази година трябваше да се закупи отделен билет за всеки ден, като цените им бяха между 30 и 40 долара за възрастни и 10 и 20 долара за деца. Трудната част е сдобиването с билети- процесът е бавен и сложен, да не говорим, че хиляди, дори милиони, се „надпреварват“ с вас, за да получат възможността да станат част от магията.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама