Цвети от „Фермата” се сгоди за участник от „Игри на волята” (СНИМКИ)


Цвети от „Фермата” се сгоди за участник от „Игри на волята” (СНИМКИ)
Снимка: btv

Още от първите дни на „Фермата”, Цвети и Виктор не скриха, че има химия между тях, но въпреки това нито един от двамата не предприемаше по-сериозна крачка. И макар да имаше страстни целувки, отношенията им бяха на приливи и отливи, а и след края на шоуто двамата признаха, че са твърде различни, за да бъдат двойка.

Сегашната половинка на Цвети, Ивайло, е пилот в компанията, в която красивата „фермерка” е била стюардеса. Двамата се запознават през 2018, а през 2020 се влюбват, но минават през няколко раздели. Ивайло участва в „Игри на волята“ 2020, където бе изхвърлен от младата Джералдин.

Годежът на влюбената двойка се е състоял по време на полет. „Иво пусна в салона на самолета песента на Рамацоти Un'Altra Te, след което излезе от кабината и помоли 180-те пътници да снимат с телефоните това, което ще се случи.” споделя развълнувано тя.

В Instagram тя написа: „Казах “Да”! Изненадващо, неочаквано, романтично, високо! Казах “Да”! Осъзнавайки, че любовта не е захарен памук, но е постоянно щастие и лъчът светлина, когато смяташ, че няма изход от тунела. Има възходи и падения, учите се заедно с любимия човек, правите грешки, прощавате си! Но се обичате! И тази обич преминава през всичко и е лек за всяка болка! Казах “Да”!”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама