Ваня Павлова откровено за "Фермата", силата на духа и бъдещето


Ваня Павлова откровено за "Фермата", силата на духа и бъдещето
Снимка: Instagram

Всеки, който е гледал поне няколко епизода от последния сезон на „Фермата”, помни Ваня – мразена от някои, обичана от много други. Тя бе изключително интересен участник, не само заради физическите изпитания, които преминаваше сякаш с магическа пръчка, но и заради напрегнатите отношения, в чиито епицентър винаги се озоваваше. Ето какво ни сподели русокосата фурия за участието си в предаването и за това какво следва за нея в личен план.

Здравей, Ваня! Как си, успя ли да се отърсиш от емоциите на „Фермата”?

Здравейте, чувствам се превъзходно вече. Мина доста време от финала на „Фермата” и определено се върнах в своя център - по-силна, мотивирана и щастлива съм от всякога. Влязох в ресурсното си състояние, благодарение на различни енергийни практики, които правя и ,разбира се, благодарение на здравословната среда. Когато съм заобиколена от позитивни и интелигентни хора, се чувствам на мястото си. Когато бях във „Фермата”, негативността и агресията бяха токсични за моята душа...

Ти беше един от най-колоритните и интересни участници. Ходи безброй пъти на дуел, беше фермер, ратай, а на всичкото отгоре беше подложена и на психически тормоз. Как се справи с всичко това? Кое те държеше на повърхността?

Държеше ме на повърхността мисията, с която влязох, а именно да изследвам себе си в дълбочина и да дам добър пример на хората как на злото може да се отвръща с добро. Неслучайно точно аз имах най-големите изпитания и най-тежките моменти вътре. Това беше тест за мен – докъде съм стигнала в духовното си израстване. Аз успях да се съхраня, благодарение на своя силен дух, който никога не се предава; сърце, изпълнено с любов, което знае да прощава и безусловна вяра в себе си и в божия промисъл. Всеки ден ходех в манастира и гледах един голям кръст на Иисус, но не му се молех, а му благодарях за всичко, което ми дава, защото знаех, че то е за най-висшето благо на всички.

Поддържаш ли отношения с други участници от 7-ми сезон?

Да, с Жоро тъкмо излъчвахме live в моя фейсбук. Рали ми е най-близка до сърцето – уникална е, голяма душа и истински приятел. Със Стефан ни изкараха гаджета, но не сме, просто след „Фермата”, когато си поговорихме без камери осъзнахме, че имаме много допирни точки и дълбоки теми за разговор. Чочо и жена му са уникални хора, нямам търпение да ги видя отново. Последно бяхме на събиране при бат Цоньо. Той е най-добрият човек на света. С Деси се виждаме често на кафе и сме близки, споделяме си, подкрепяме се. Ако беше останала във „Фермата” с мен, нещата щяха да се развият по-съвсем различен начин... Живка си е в Австрия, но си пишем от време на време – в добри взаимоотношения сме след леки неразбирателства помежду ни, но всичко вече е наред. Лора, Цвети, Пламен и Виктор също са сред стойностните и качествени според мен хора от сезон 7. Чуваме се, смеем се и сме запазили добри отношения помежду си.

След „Фермата” накъде? С какво се занимаваш в момента?

Работя постоянно, много съм ангажирана с новите ми проекти. В момента подготвям 2 фен срещи в Пловдив на 16.01 и София на 23.01. Междувременно стартирам на 18.01 безплатен онлайн маратон „Програмирай своята вълшебна 2022“. Всеки, който иска да постигне мечтите си още тази година е добре дошъл. Ще му помогна да намери прекия път чрез здрава мотивация и нови невро-асоциации. На 02.02.2022 ще проведа 4-дневното животопроменящо обучение „Аз съм достатъчно добра“, посветено на всички дами, които искат да бъдат перфектни във всичко, които имат нужда от одобрението и признанието на другите, за да чувстват собствената си стойност! Ще е феноменален трейнинг, в който всички участници ще променят представата си за самите себе си.

Какво могат да очакват феновете ти занапред?

Предстои ми издаване на книга, в която ще има и много осъзнавания от „Фермата”. Всеки месец провеждам уебинари, семинари, обучения, а скоро възнамерявам да направя и цялостна Академия. Следете ме в социалните мрежи, защото съм подготвила уникални неща, с които вярвам ще помагна на хиляди жени да се чувстват ценни, значими, обичани и желани; с мен ще сложат край на страховете от провал, отхвърляне, изоставяне; ще се научат да отстояват себе си в конфликтни ситуации и токсични взаимоотношения; да поставят лични граници и да казват „НЕ“. Моята мисия е да дам сили, смисъл и вяра на всички мачкани, тревожни и тъжни хора, които са забравили да се обичат.

Твоят свят е… вълшебен, изпълнен с любов, радост, готини хора и сбъднати мечти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама