Зрителите наказаха жестоко Мартина и Кирил от „Фермата”


Зрителите наказаха жестоко Мартина и Кирил от „Фермата”
Снимка: BTV

Снощи беше финалът на „Фермата” 7, а голямата награда от 100 000 лева грабна Живка. Освен приза, чаровницата, която живее в Австрия, грабна и зрителската любов. Далеч обаче не беше такава ситуацията с Мартина и Кирил, които се оказаха може би най-оплюваните финалисти в историята на предаването. Ето част от коментарите в социалната мрежа:

„Браво, Живкееее! Само се питам къде отиде достойнството на Мартина да не подаде ръка на Живка и да я поздрави за победата, видя ли някой „високо вдигната главата ѝ” както се изказа тя??? Нееее, как да я видим главата горе, като тя се измъкна като мишка с наведена глава измежду хората!”

„Ако имаха поне малко себеуважение и достойнство Мартина и Кирил трябваше да се откажат сами след като бяха навън и видяха какво мислят хората за тях,а не да продължават да наглеят.”

„Да видиш замръзналите усмивки на Мартина и Кирил, БЕЗЦЕННО!”

„Не знам каква ценностна система трябва да има човек, за да харесва хора като Кирил и Мартина. Т.е. знам - сбъркана. Ето затова чалгата е вид същност на индивида, а не само течение в музиката. Ниско интелигентни, не особено грамотни, с високо самочувствие и его, но изобилно прости хора биха могли да харесват и да подкрепят индивиди като тези двамата. Цялата им жалка група събират общ мозък колкото за половин интелигентен човек. Гледаха в ступор и недоумение с опулени очи и се питаха невярващи "ама какво се случи"!? Случи се това, че колкото и да е изпростяла тая нация, има хора, които мислят с главите си!”

„Г-н Михов, без значение дали днес ще бъдете победител във финалната игра на Фермата 7, Ви информирам, че ще подам сигнал до Министъра на вътрешните работи за вербална агресия върху жена, осъществена от Вас и Ивайло Герасимов върху Ваня Павлова при записите на епизодите, показани на 22.112021г, 23.11.2021г и още ред последващи дати, на които Телевизия БТВ даде ефирен терен и време, като всъщност ни направи свидетели…”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама