Деми Ловато: Новият ми албум е изпълнен с катарзиз и в същото време е опияняващ


Деми Ловато: Новият ми албум е изпълнен с катарзиз и в същото време е опияняващ
Снимка: Getty Images

Наскоро Деми Ловато издаде осмия си студиен албум "Holy Fvck", в който се връща към рока, макар и да използва и други стилове.

В изявление певицата казва, че той й "дава свобода да се изразява по начини, за които не е знаела, че са възможни, и е открила радост, която досега й е липсвала, докато е създавала музика".

"Той е изпълнен с катарзиз и e земен, като в същото време е опияняващ и осигурява много добро забавление. Не знам къде ще съм след година, пет или 10, но този албум отразява точно сегашното ми състояние и страшно се гордея с него. Надявам се това да изпитват и всички, които го слушат", добавя тя.

Деми Ловато признава, че се е вдъхновила да смени стила си от Кели Кларксън и песента й "Since You've Been Gone".

Според много музикални критици най-хубавите песни в албума са "29" и "Happy Ending". "29" е за връзката на Ловато с бившия й приятел Уилмър Валдерама, който е с 12 години по-голям от нея. Актьорът е на 29, когато започват да излизат. Деми Ловато описва "29" в Twitter като "песен за мъдростта, която идва с годините".

Според "Инсайдър" на второ и трето място са "Happy Ending" и "Eat Me", а най-слаба е "4ever4me".

Сп. "Билборд" поставя на първо място "Happy Ending", която е за възстановяване от травматизиращо преживяване. На второ място е "Eat Me", а на трето "Come Together", която е за сексуалността и какво е да пренебрегнеш общоприетото.

Другите застъпени стилове в албума са поп-пънк ("Substance"), грънд рок ("Skin Of My Teeth"), библейски препратки ("Heaven").

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама