Деси Слава провалила футболната кариера на участник от "Игри на волята" (СНИМКА)


Деси Слава провалила футболната кариера на участник от "Игри на волята" (СНИМКА)
Снимка: planeta.tv

Макар да е само на 31 години, животът на модела Благомир Мастагарков, известен като българския Кен, е изпълнен с върхове и спадове. Поп-фолк феновете със сигурност го познават от клипа на Галена "Мама ураган", в който взима участие, макар друга певица да му е на сърцето.

Вижте още: Мартин Елвиса шокира публиката, ето какво призна за Емануела (ВИДЕО)

Преди години Деси Слава иска да го снима в свое видео, но той отказва.

"Покрай футбола срещнах и първата си любов, която е певицата Деси Слава. Искаше да ме снима в един видеоклип. Аз отказах. Но един приятел ни направи среща, без да знам, и така аз изпитах първата си тръпка. Предвид нашите отношения, аз я поканих да ми бъде дама на бала и тя прие. Бях една огромна атракция", призна той във визитката си за "Игри на волята", която беше излъчена във вчерашния епизод.

За романса си с Деси Слава обаче платил скъпа цена.

"Собственикът на футболния клуб, в който играех тогава, се подразни от цялото това нещо и реши да прекъсне моите права. А бях в много добра форма, куфарът ми беше качен на автобуса, с който трябваше да заминем за чужбина с останалите футболисти от клуба. Само, че той ме свали и аз бях като попарен. Това ми беше една от най-големите мечти", споделя още той.

Вижте още: Дъщерята на Вергов става водеща в "Преди обед"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама