Джей Ло ще се глези с млечно телешко у нас


Джей Ло ще се глези с млечно телешко у нас

Само 10 дни делят световноизвестната поп изпълнителка Дженифър Лопес от първото й гостуване в България, съобщават организаторите.

По време на престоя си в столицата изпълнителката избра доста изискано и здравословно меню. Джей Ло изрично държи в хранителния й режим да присъства млечно телешко. Същевременно обаче латината не се отказва и от морските деликатеси и пилешкото.

Поп дивата държи и екипът й да има здравословно меню, в което основен акцент са салатите и нискомаслените млечни продукти. Разбира се, не са пропуснати и специалитетите от местната кухня. Брюнетката ще опита традиционни български ястия, придружени със свежи плодове и зеленчуци.

Лопес държи особено много на минералната вода. Стекове с известната марка Perrier ще очакват дивата в съблекалнята й преди и след участието й на 18 ноември в Арена Армеец София. Самото помещение ще бъде преобразено в бяла приказка. Джей Ло, известна с изтънчения си вкус към красивото, изрично подчертава, че всичко в бекстейджа трябва да е снежно. Две дузини бели рози, бели свещи, бяла мека мебел и завеси. Единственият цветен акцент в сценичните покои на певицата ще бъде плетена маса от ратан.

Същевременно обаче мегазвездата ще отседне в президентския апартамент, в който преливат златните нюанси, по които Джей Ло неведнъж е показвала, че има афинитет. Огромното помещение разполага с две спални, просторна баня и перфектна гледка към красивия идеален център на София.

Междувременно истерията по латино дивата набира все повече скорост. Родните звезди не спират да разпространяват в онлайн пространството видео визитки, свързани с предстоящия концерт.

Редактор: Десислава Симова

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама