Дженифър Гарнър вече знае за новата на Бен Афлек


Дженифър Гарнър вече знае за новата на Бен Афлек
Снимка: Getty Images

Дженифър Гарнър приема добре новата връзка на бившия си съпруг Бен Афлек. В момента във ВИП средите се върти слух, че 45-годишният актьор е успял да се хване с продуцентката на "Събота вечер на живо" Линдзи Шукъс само няколко месеца след развода си с Гарнър след 11-годишен брак.

Едва преди седмица пък Джен и Бен бяха заедно на почивка на Бахамските острови, където Дженифър имаше среща с представителите на компанията Fast Enterprises.

Звездата поиска частен самолет и просторен хотелски апартамент, в който ще живее заедно с трите си деца – 11-годишната Вайълет, 8-годишната Серафина и 5-годишния Самюел, а също така с бившия си съпруг. Близки на звездата обаче споделят, че още тогава тя е знаела за новото гадже на Бен и че "го приема съвсем добре".

Предполага се, че връзката на Линдзи и Бен е съвсем прясна. Двамата са се запознали в Лондон наскоро и са излезли на няколко срещи. За момента обаче нещата изглеждат повече като "обикновена лятна афера", твърдят източници.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама