Дженифър Лорънс дебютира като продуцент (ВИДЕО)


Дженифър Лорънс дебютира като продуцент (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Носителката на "Оскар" Дженифър Лорънс играе войник, който се бори с посттравматично стресово разстройство и травми от миналото в драмата "Да започнеш отначало" ("Causeway"), в която тя дебютира като продуцент, съобщи "Ройтерс".

Във филма героинята на Лорънс - Линси, се завръща от Афганистан с тежка мозъчна травма, получена по време на нападение. Тя отива в родния си град и в дома на майка си с нежелание, за да се възстанови. Там се сближава с местния автомеханик (в ролята Брайън Тайри Хенри) и намира утеха в това приятелство.

Филмът е режисиран от Лайла Нойгебауер. Снимките започват през 2019 г., преди пандемията от COVID-19, прекъсват заради нея и са подновени през 2021 г.. Той е завръщане на Дженифър Лорънс към актьорството след майчинството.

"Обичам филмите на "Марвел" и филмите за супергерои, но просто имаше нещо, което беше толкова освежаващо. Просто не бях виждала наистина нещо подобно от "Зимен дар", каза тя пред "Ройтерс" на премиерата на филма на Лондонския кинофестивал.

С ролята в "Зимен дар" (2010 г.) Дженифър Лорънс получи първата си номинация за "Оскар".

Подобно на героинята си Лорънс, която стана майка тази година, сподели, че е преминала през трансформация.

"Започнах филма, когато бях сгодена. Върнах се омъжена и бременна. И, знаете ли, аз лично имах толкова различно възприемане на престоя у дома", каза Лорънс. Звездата добави, че иска да продуцира още филми в бъдеще.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама