Джъстин Тимбърлейк със соло парче за първи път от 6 години (ВИДЕО)


Джъстин Тимбърлейк със соло парче за първи път от 6 години (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Джъстин Тимбърлейк представи на феновете си нова музика като солов изпълнител за първи път от почти шест години.

42-годишният американски певец представи малка част новата песен "Selfish" в Instagram. Тимбърлейк изнесе закрит концерт в театъра "Орфей" в Мемфис, Тенеси.

В краткия видеоклип, озаглавен One Night Only ("Само една вечер"), се вижда как Тимбърлейк се разхожда из залата преди шоуто с микрофон в ръка.

Във видеоклиповете, направени по време на събитието, се чува как Тимбърлейк казва на публиката: "Нова музика? Е, не сме дошли тук напразно, нали? Добре, нека да го направим. Песента се нарича "Selfish".

След изпълнението Тимбърлейк публикува друг клип на страницата си в Instagram с надпис "Джъстин Тимбърлейк представя: Everything I Thought It Was". Според слуховете това е заглавието на нов албум, в който певецът гледа в далечен залез с гръб към камерата, а пуерториканският актьор Бенисио дел Торо разказва: "А, това е Джъстин. Защо не се обръща. В какво, по дяволите, се взира?"

Последният албум на звездата "Man Of The Woods", включващ хитове като "Say Something" и "Morning Light", беше издаден преди почти шест години през февруари 2018 г. Оттогава той участва в песента "Innocent" от 2021 г. с Джъстин Скай и в песента "Stay With Me" от 2022 г. заедно с Калвин Харис, Холзи и Фарел Уилямс.

През 2023 г. певецът издаде първата си песен от повече от 20 години с групата N'sync, наречена "Better Place", след като те се събраха отново за филма "Тролчета: Бандата се събира".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама