Доли Партън издава дебютна книга на 75


Доли Партън издава дебютна книга на 75
Снимка: Getty Images/Guliver

Изглежда, че Джеймс Патерсън е станал автор на богатите и известните, които искат да направят първия си пробив в света на литературата. След като работи ръка за ръка с бившия президент Бил Клинтън за създаването на два политически трилъра, най-продаваният писател обяви, че се е свързал с Доли Партън, за да работи по дебютния ѝ роман, съобщава "Венити Феър".

Книгата, озаглавена "Run, Rose, Run", ще излезе на 7 март 2022 г. и ще бъде публикувана от Little, Brown и Company. Партън също е създала едноименен албум, съставен от дванадесет нови оригинални песни, които ще издаде като съпровод на историята.

"Не бих могла да бъда по-развълнувана от излизането на първия ми роман заедно с великия Джеймс Патерсън. Ще имам и нов албум, който да придружава книгата", въодушевено сподели Партън в ексклузивно интервю за списание "Пийпъл". "Написах всички нови песни въз основа на героите и ситуациите в книгата. Надявам се книгата и песните да ви харесат толкова, колкото на нас ни беше приятно да ги създаваме!".

Патерсън добави в своите бележки, че "за мен беше чест, както и много забавно да работя с неподражаемата Доли Партън, на която отдавна се възхищавам заради нейната музика, разказването на истории и огромната ѝ щедрост. Най-удивителното в този проект е, че слушането на албума подобрява романа и обратно. Това е наистина уникално преживяване, което знам, че вашите читатели и слушатели ще харесат".

"Run, Rose, Run" разказва историята на млада жена, която се премества в Нашвил, за да сбъдне мечтата си да стане кътри звезда. Според прессъобщението обаче "произходът на сърцераздирателните ѝ песни е ужасна тайна, която тя се е опитала да скрие по всякакъв начин. Но миналото, от което бяга, се опитва да я настигне, за да контролира бъдещето ѝ, дори ако това означава да унищожи всичко, за което е работила толкова усилено".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама