Дуа Липа издава третия си албум (ВИДЕО)


Дуа Липа издава третия си албум (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Дуа Липа обяви дългоочаквания си трети албум "Radical Optimism". Албумът ще бъде издаден на 3 май и ще се състои от 11 песни, включително еуфоричното клубно парче "Houdini" и наскоро издадения сингъл "Training Season".

Повече за албума

Вдъхновен от себеоткриването на изпълнителката, "Radical Optimism" е албум, който се докосва до чистата, радост и щастие от това да имаш яснота в ситуации, които някога са изглеждали невъзможни. Трудното сбогуване и уязвимото начало, които преди са заплашвали да смажат душата ви, се превръщат в успех, когато изберете оптимизма и започнете да се движите с благодат през хаоса.

Rolling Stone нарече албума "поп блаженство", като същевременно отбеляза, че е "уникален и допълни, че Дуа Липа е уверен денс поп изпълнител с остроумни текстове, готови за Instagram.

Пропит с енергията на родния град на Липа - Лондон, албума въплъщава суровостта, честността, увереността и свободата на брит-попа от 90-те. "Radical Optimism" пренася своя слушател в един мечтателен поп свят, богат на музикалност, с непримирими текство и освобождаващо звучене.

Вижте още: Шокиращо: Дуа Липа отива на съд заради плагиатство

Дуа Липа за албума

"Преди няколко години един приятел ме запозна с термина "радикален оптимизъм". Това е концепция, която резонира с мен и станах по-любопитна, когато започнах да си играя с нея и да я вплитам в живота си", споделя Дуа. "Това ме порази – идеята да преминеш през хаоса грациозно и да се чувстваш сякаш можеш да устоиш на всяка буря. В същото време се озовах да разглеждам музикалната историята на психеделията, трип хопа и брит попа. Винаги ми се е струвало толкова уверено и оптимистично и тази честност и отношение са усещане, което взех в моите звукозаписни сесии.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама