Дуа Липа се завръща с песен, поставяща ново начало за нея (ВИДЕО)


Дуа Липа се завръща с песен, поставяща ново начало за нея (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Дуа Липа се завръща с "Houdini" – дългоочакваната песен, която въвежда началото на нова част от нейния живот, след излизането на разбиващия ѝ албум "Future Nostalgia" през 2020 г.

"Houdini" дава тласък на разказвателния елемент, който се забелязва в предстоящия проект на певицата. Тя отбелязва, че "Houdini" "въплъщава онова усещане към 4 часа сутринта, когато нощта е към края си и вие сте малко потни, но просто не искате партито да свършва". 

"Тази песен представя най-леките и освобождаващи части от моята необвързаност. "Houdini" е сингъл, който изследва идеята дали някой наистина заслужава моето внимание и време или накрая ще стане призрак. Никога не знаеш къде може да те отведе нещо, това е красотата да си отворен към всичко, което животът ти поднесе. Очаквам с нетърпение да споделя това чувство на предизвикателно блаженство с моите фенове."

"Houdini" е написан от Липа, заедно с Каролайн Айлин, Дани Л Харл. Хари, Тобиас Джесо младши и Кевин Паркър от Tame Impala, група, която служи като основни сътрудници по време на целия проект, който е продуциран от Паркър и Харли.

"Голяма част от този албум е написана в онези радостни моменти на абсолютен хаос и радост и чувството на това да се движа в света с лекота и оптимизъм, какъвто и да е резултатът", казва Дуа Липа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама