Дуа Липа: Вече съм по-зряла, подготвям нов албум


Дуа Липа: Вече съм по-зряла, подготвям нов албум
Снимка: Getty Images

Певицата Дуа Липа подготвя нов албум, съобщи "ЮПИ", като цитира интервю на изпълнителката за списание Vogue. Тя е на корицата на юнския брой на изданието.

Изпълнителката, която пише и текстове на песни, споделя, че третата ѝ тава ще звучи по-зряло от предишните.

Последният албум на Дупа Липа (26 г.), наречен "Future Nostalgia", излезе през март 2020 г., в първите дни на коронавирусната пандемия. В момента певицата е на турне, което започна през февруари.

Дуа Липа споделя пред Vogue, че "Future Nostalgia" продължава да звучи "свежо", но въпреки това работи и по нов проект. "В продължение на две години бяхме замразени. Не успях да направя тези песни по начина, по който си ги представях, и сега шоутo ми изглежда ново", казва звездата. "Но усещам, че продължавам бавно напред. Особено сега, когато започнах отново да пиша и да работя върху нова музика", добавя тя.

Дуа Липа разкрива, че новият ѝ албум е готов наполовина.

"Определено съм пораснала. Като цяло, независимо дали по отношение на звученето или на темите, съм по-зряла", казва певицата.

Изпълнителката се похвали с корицата на Vogue в профила си в Instagram, като нарече 2022 г. нейната "най-преобразяваща година" досега.

"Толкова съм благодарна, че имам тази корица, за да ми напомня за най-преобразяващата ми година досега, в която усещам, че съм се променила изключително много на лично ниво. Чувствам се по-силна, горда от пътуването, което беше необходимо, за да ме доведе до тук и съм благодарна за цялата подкрепа, която получих по пътя", споделя тя.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама