Дънди след напускането на Dancing Stars: Заобичах танците


Дънди след напускането на Dancing Stars: Заобичах танците
Снимка: bTV

Актьорът Даниел Пеев-Дънди и партньорката му Елена се разделиха с журито и публиката на Dancing Stars след пламенно пасо добле по хит на Queen. Те събраха най-малко точки след гласуването на журито и зрителите.

Ето какво каза Дънди

"Феноменално преживяване, аплодисменти за всички! В Dancing Stars заобичах танците. Елена ме накара да си повярвам и да вкарам настроение и чрез това изкуство", каза Дънди, който се превърна в масов любимец с бохемското си чувство за хумор и огромно старание на дансинга.

Вижте още: Филип Буков с много остър коментар към Илиана Раева (СНИМКА)

Отличниците на вечерта

В нощта на поп и рок хитовете първото място беше атакувано не от една, а от две изумителни двойки. Каскадьорът Валери Григоров и половинката му на паркета Дорина взеха максималните 40 точки от журито с чувствена, но и елегантна румба по музика на сър Елтън Джон. Папи Ханс и Ани също станаха №1 във временното класиране след четири заслужени десетки от съдиите. В чарлстон по песен на Kula Shaker те съчетаха изумителна техничност и талант. Само на една точка разстояние от шампионите се наредиха телевизионната водеща Натали Трифонова и Димитър. Експлозивна хореография и хирургическа прецизност - това отличи тяхното танго на хит на Destiny's Child.

Любовни страсти в Dancing Stars

Макар досега да се чуваха подозрения за две имена, след вчерашния епизод е ясно, че Емрах Стораро и неговата партньорка Веселина далеч не са си безразлични.

Научете повече тук!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама