Филип Буков с много остър коментар към Илиана Раева (СНИМКА)


Филип Буков с много остър коментар към Илиана Раева (СНИМКА)
Снимка: Philip Bukov/Facebook

Зрителите на Dancing stars снощи се разделиха с един от любимците се във формата - актьора Филип Буков. Сексимоволът на българското кино, чиято усмивка рядко слиза от лицето, напусна шоуто с доста смесени чувства, след като получи наказателен вот от журито, а Илиана Раева открито го нападна, че танцът му беше излъчен на запис. 

Вижте още: Никол Кидман шокира феновете с мускулесто тяло (СНИМКИ)

Филип Буков реши да изложи своята позиция във Facebook по повод нападките към него:

"Тази вечер не бях на живо, защото имах представление в Габрово, което е програмирано още през месец септември. Аз съм поканен в предаването в качеството си на популярен актьор, там съм, защото упражнявам професията си и за мен няма нищо по-важно! Когато ми предложиха да участвам аз съм си дал датите с представления и те много добре знаят кога не мога и решението беше запис.

Не мога да оставя колегите си актьори без работа, защото аз имам друг ангажимент. Зали, билети, зрители, техника, не мога да “махна с лека ръка” и да кажа отивам в реалити формат. Dancing Stars е период в моя живот, а професията и колегите ми са завинаги", сподели актьорът в социалните мрежи и допълни, че извън моралната гледна точна, то по чисти юридически причини не е имал възможност да не се яви на представлението си в театъра, за да може да присъства на живо във формата.

Вижте още: Камелия взриви мрежата, ще я познаете ли преди 33 години (ВИДЕО)

Филип Буков коментира и новината, която се върти в медийното пространство, че форматът е нагласен.

"Много хора ми писаха, че било “нагласено” и недоумяват как е възможно. Това не мога да го коментирам, а пък и не ме интересува. Конспиративни теории и съмнения винаги ще има, но животът продължава и най-важен е пътят, а не резултатът!", сподели още Буков.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама